“Garancia për ushqim të sigurt në stinën e verës! Eksperienca e kompanisë Lufra!”

24/07/2021 10:11

Ushqyerja është një ndër proceset më të rëndësishme të jetës së njeriut dhe nuk ka sesi të mos ndikojë në çdo aspekt tjetër të jetës sonë.

Pyetja që i bëjmë shpesh vetës është: a jemi të sigurt për ushqimet që konsumojmë çdo ditë..?

Eksperienca tregon se ende vazhdojnë të tregtohen e konsumohen produkte të skaduara, produkte të prodhuara e të tregtuara jashtë çdo standarti e kushti higjienik dhe konsumatorët vuajnë çdo ditë pasojat e këtij abuzimi.

Nëpërmjet ushqimit përhapen më shumë se 200 sëmundje të shkaktuara nga mikroorganizma, si baktere, viruse, parazitë etj.

Po konsumatorët vetë, sa të kujdesshëm janë?

Cilat janë sëmundjet infektive që ndodhin si pasojë e ushqimeve të ndotura apo të helmuara?

Kompania Lufra! Si realizohet siguria e prodhimit dhe e tregtimit të produkteve ushqimore?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 17:00!

Top Channel!

Top Channel