“Sherret” shqiptare për reformën/ Drejtuesit e institucioneve të reja ankohen për punën e njëri tjetrit

23/07/2021 19:41

Por cilat janë problemet që çdonjëri nga krerët e drejtësisë së re pretendon se duhen zgjidhur nga të tjerë.

Harta e re gjyqësore vijon të jetë temë diskutimesh mes KLGJ dhe Ministrisë së Drejtesisë që mbetet në ujërat e premtimeve.

Nga ana tjetër vjeshta e kryeprokurorit Olsian Çela parashikohet prej tij për të gjithë prokurorët me stok dosjesh dhe emergjencash të tjera.

Stoku prej 36 mijë dosjesh në gjykatën e Lartë konsiderohen sakaq nga Sokol Sadushi si një problem në zgjidhje e sipër, vetëm nëse mbahet parasysh propozimi i tij.

Pa harruar zotimin se SPAK do t’i shkojë në fund çdo hetimi, kryeprokurori Arben Kraja e pati një tërheqje veshi për KLP.

Top Channel