Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër, 23 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga kufizimi i energjisë si pasojë e punimeve në kabina

23 korrik

09:00-14:00
Pjesërisht: Fshati Varosh
10:00-16:00
Pjesërisht: rruga “Ramadan Sokoli”
09:00-16:00
Pjesërisht: Rruga “Don Bosko” dhe rruga “Jordan Misja”

Top Channel