Humbën në pyllin e Llogarasë/ Policia në kërkim të çiftit francez pas sinjalit SOS

22/07/2021 20:01

Një çift Francez kanë lëshuar sinjalin SOS, pasi kanë humbur rrugën nëpër pyllin e Llogorasë.

Çifti nga Franca janë nisur orët e para të ditës nga shtigjet e Llogorasë për të dalë në malin e Karaburunit dhe më pas për te zbritur në gjirin e Gramës në Karaburun.

Ndërkohë për gjetjen e shpëtimin e tyre janë nisur dy grupe punonjës policie si nga toka ashtu dhe nga deti me gomone. Në ndihmë të policisë janë dhe punonjës së Zonave të mbrojtura të cilët njohin këto shtigje.

Po ashtu do behte kontrolli edhe me dron për të bërë të mundur gjetjen e tyre para se të errësohet.

Nuk është e para herë që të huaj humbin rrugën nëpër shtigjet e Karaburunit duke rrezikuar dhe jetën nga kafshët e egra.

Top Channel