Atentati ndaj Santiago Malkos, Blendi Teta mohon të ketë lidhje me ngjarjen. Prokurori: Ka pasur rol kryesor!

19/07/2021 14:52

Blendi Teta, i arrestuar dhe i akuzuar për vrasjen e Santiago Malkos, në seancën e sotme ka dhënë deklarimet e tij përpara Gjykatës së Posaçme.

Përballë togave të zeza të GJKKO-së, Teta, ka mohuar se ka qenë i përfshirë në vrasjen e të riut 2 vite më parë.

Sipas tij ai nuk ka pasur asnjë lidhje me ngjarjen dhe nuk ka asnjë provë që e përfshinë në atentatin mafioz. Ndërkohë prokurorori i çështjes Behar Dibra, ka kundërshtuar deklarimet e tij, duke i thënë gjykatës së në fashikujt e dosjes hetimore ka prova të mjaftueshme se Teta ka pasur rol kryesor në atentatin mafioz.

Sipas tij, përveç, pamjeve filmike ka dhe prova të ADN të Tetës qe e implikojnë ate në ngjarje. Në seancën e radhës prokuroria ka kërkuar thirrjen e disa dëshmitarëve që kanë dijeni për ngjarjen, të cilët do thërriten për të dëshmuar.

Top Channel