Në datën 23 korrik Këshilli i Lartë i Prokurorisë do trajtojë kërkesën për dorëheqje që ka paraqitur Prokurori i Durrësit, Agron Gjana.

Burime për gazetaren Anila hoxha bëjnë me dije se gjithashtu do bëhet renditja e 2 kandidatëve të rinj për SPAK.

Mësohet se së fundmi kanë aplikuar Dorina Bejko dhe Adnand Xholi, me të cilët do bëhen edhe seancat dëgjimore.

Plotësimi i vendeve vakante në SPAK vjen pas apeleve të shumta që janë bërë nga zyrtarët, mes tyre edhe kreu i SPAK, Arben Kraja, i cili i bëri thirrje KLP-së që të përshpejtojë procedurën.

Top Channel