Ku ndodhet liqeni në Shqipëri që të sëmurët mendojnë se bën mrekulli?

17/07/2021 22:00

Një liqen ndodhet në majën e një mali ujërat e të cilit mendohet se bëjnë mrekulli.

Shumë të sëmurë vijnë këtu me shpresën për të gjetur shërim.

Legjenda, mite, histori të harruara, por edhe shumë mistere e rrethojnë këtë vend në Shqipëri. Ku ndodhet dhe cila është historia e tij ?

Ai mendohet se u zbulua nga austriakët gjatë luftës së parë botërore, por askush nuk e di me siguri.

Përse kaq shumë të sëmurë shkojnë në këtë liqen majë malit ? Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të ciklit “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema.

Top Channel