Spartak Ngjela: Në Shqipëri janë vjedhur 20 milionë dollarë, do merren prapë

15/07/2021 11:31

Në Shqipëri janë vjedhur 20 milionë dollarë dhe do tu merren” ka thënë avokat Spartak Ngjela i ftuar ditën e sotme në një lidhje skype në emisionin “Breaking” në TopNews.

Ngjela ka shtuar dhe më tej duke pohuar se: Tani SPAK është fenomen goditës dhe fillon gjithmonë majtas, fakti që fillon nga mazhoranca kuptohet që e drejtojnë Amerikanët.

Tani SPAK është fenomen goditës dhe fillon gjithmonë majtas, fakti që fillon nga mazhoranca kuptohet që e drejtojnë Amerikanët. Goditjet nuk fillojnë nga të lartit pasi nuk kanë hedhur firmë, në vendit tone ndodhet FBI-ja. Nuk është problem që i thërret kot, kryeministri thotë që nuk jam me korrupsionin.

Në polici është i transferuar korrupsioni është më pak e korruptuar se sa këta të tjerët, në shqipëri janë vjedhur 20 milionë dollarë dhe do tu merren. E gjitha kjo quhet fenomen anti korrupsion nëse raste përsëriten ai është raport tani është kthyer në fenomen. Sekretari i shtetit deklaroi se SPAK drejtohet nga ne, kam të dhëna se kanë ardhur agjentët e certifikuar.

Kjo është luftë anti korrupsion pasi kemi përsëritje të shpeshta të të njëjtit fakt, pasi çështja ka kaluar në fenomen, hetimi është profesion i vështirë.

Top Channel