Konferenca e Kryetarëve miraton kalendarin e  punimeve të Kuvendit/ Seanca e fundit plenare më 7 korrik

01/07/2021 10:05

Nën drejtimin e Kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi sot u zhvillua mbledhja e Konferencës së Kryetarëve.

Konferenca shqyrtoi dhe miratoi kalendarin e  punimeve të Kuvendit për periudhën 5-9 korrik 2021.

Konferenca vendosi zhvillimin e seancës së fundit plenare  të legjislaturës më 7 korrik 2021.

 

Top Channel