Tashmë janë publikuar edhe rezultatet e lëndëve me zgjedhje për maturantët.

Notën tuaj ju mund ta shihni këtu.

Ky ishte testi i fundit për maturantët.  Ata zhvilluan katër provime, tre të detyrueshme Anglishtja, Gjuha Shqipe dhe Letërsia dhe Matematika, ku pati protesta nga ana e maturantëve për vështirësinë e provimit, ndërsa Ministria e Arsimit vendosi që të ulte pragun për notën.

Tashmë maturantët bëhen gati për universitetin duke plotësuar formularët e pranimit dhe zgjedhin degët që duan të ndjekin.

Top Channel