Këshilli i Ministrave ka vendosur që të lirojë nga detyra dy zëvendësministra.

Bëhet fjalë për zëvendësministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë, Etjen Xhafaj dhe zëvendësministrin e Mbrojtjes, Petro Koçi.

Ndërsa në VKM bëhet i ditur vendimi, nuk dihen ende arsyet e lirimit të tyre nga detyra.

Top Channel