Kryeministri Edi Rama mbërrin në ambientet e teatrit “Petro Marko” ku do të zhvillohet mbledhja e asamblesë së PS së rrethit të Vlorës.

Të pranishëm  deputetët aktualë, deputetët e sapozgjedhur dhe të gjithë këshilltarët e bashkisë Vlorë si dhe  kryesia e PS dhe kryetarët e PS në njësitë administrative të bashkisë.

Top Channel