Qendra Europiane e Monitorimit të Drogës dhe Varësisë prej saj, publikon cdo vit raportin vjetor me shifrat kryesore për drogat e paligjshme që qarkullojnë në Europë.

Sipas raportimeve nga kjo qendër, mësohet se të paktën 95 milionë europianë kanë konsumuar një drogë të paligjshme në një moment të jetës së tyre.

Po cilat janë llojet e reja të drogave që po qarkullojnë sot tek të rinjtë dhe që përdoren në diskoteka, pub-e apo festa private, për më tepër tani që masat e Pandemisë janë lehtësuar dhe sezoni i plazhit filloi?

Më tepër se 13 milionë europianë kanë provuar ekstazinë një herë në jetë.

Pasojat e drogës tek përdoruesit e saj, me kalimin e viteve, janë të paimagjinueshme

Cilat janë ato shenja alarmi që një prind mund të kuptojë nëse fëmija i tij është nën efektin e drogës apo përdorues i saj?

Trajtimi mjekësor dhe psikologjik ndaj personave që bëhen vartës të drogës.

Çfarë mendojnë të rinjtë shqiptarë për konsumimin e drogës?

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 17:00!

Top Channel