Rikonstruksion i kabinave/ Disa zona pa energji elektrike nesër në Tiranë

22/06/2021 18:15
Foto ilustruese

Energjia elektrike do të stakohet në disa zona të Tiranës ditën e nesërme, 23 qershor pas rikonstruksionit të kabinave.

Pjesërisht zona pranë  Depos së Ujit  dhe rruga “Budi” do të preket nga mungesa e dritave gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 23 qershor

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 23 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë: Pjesërisht: Zona pranë  Depos së Ujit  dhe rruga “Budi”

Top Channel