Del raporti mjeko-ligjor mbi vrasjen e Caroline: E mbyti burri me jastëk. Lëndime në buzë dhe gjuhë

19/06/2021 10:35

Synimi i autorit të krimit ishte të vriste viktimën’– tregon përfundimi i hetimit mjeko-ligjor i publikuar nga protothema.gr.

“Ishte një agoni dhe jo një vdekje e menjëhershme” , tha raporti mjeko-ligjor, orë pasi piloti tregoi se kishte pasur një zënkë me Caroline.

Nga të dhënat e autopsisë, konstatohet se vdekja ka ndodhur pas një përleshje fizike, pasi dëmtime gjenden në pjesë të ndryshme të trupit të 20-vjeçares. Në fakt, Babis Anagnostopulos duket se ka synuar ta vriste gruan e tij, pasi ai e mbajti të mbytur për të paktën 5-6 minuta.

Deri më tani, megjithatë, nuk është sqaruar se si ka ndodhur mbytja dhe ndërsa nuk janë gjetur “dëmtime të rëndësishme të brendshme në strukturat anatomike të qafës së mitrës, është arritur në përfundimin se vdekja nuk ka ndodhur për shkak të mbytjes së duarve”.

Lëndime u gjetën në buzët dhe gjuhën e viktimës, si dhe në qafë ku abrasioni mund të jetë për shkak të përdorimit të një sendi të mprehtë.

Ajo që shkakton dridhura është shkalla e falsifikimit të fytyrës, pasi “identifikohen njolla të shumta mbytëse”, siç thekson në mënyrë specifike raporti. Gjakderdhja e gjerë është gjithashtu e dukshme në sy.

Detajet rrënqethëse që dalin nga raporti mjeko-ligjor mbështesin bindjen, të shprehur në orët e fundit nga kriminologët, se ai është një autor i pamëshirshëm që madje mund të ketë planifikuar krimin e tij.

Top Channel