Kadilli: Manifesti Politik për Ringritjen e PD të konsiderohet si dokument politik bazë për ndryshimet statutore

18/06/2021 10:00

Fatbardh Kadilli ka dhënë detaje se çfarë do të kërkojë në mbledhjen e Kryesisë që do të mbahet ditën e sotme.

Ai thotë se do të kërkojë që Manifesti Politik për Ringritjen e PD të konsiderohet si dokument politik bazë për ndryshimet statutore që do t’i paraqiten Kuvendit Kombëtar.

“Në mbledhjen e Kryesisë do të kërkoj që Manifesti Politik për Ringritjen e PD të konsiderohet si dokument politik bazë për ndryshimet statutore që do t’i paraqiten Kuvendit Kombëtar. Manifesti Politik propozon një shndërrimi rrënjësor në PD. Zgjeron demokracinë e brendshme, forcon rolin e anëtarësisë në vendimmarrje, garanton karrierën dhe mbi të gjitha krijon terrenin për cdo iniciative politike. Ne duhet të ndërtojmë një PD të PASTËR, të HAPUR, të BASHKUAR dhe FITUESE! “, tha Kadilli.

Top Channel