Djathi më i mirë nga jugu dhe Kosova/ Zhvillohet në Durrës konkursi i djathërave

16/06/2021 13:11

Përpunues të qumështit u mblodhën dje në Durrës për të konkurruar mes tyre për djathin më të mirë.

Pas katër dekadash inxhinieri teknolog Nazif Tivari riktheu organizimin e konkursit të djathërave në vendin tonë me dëshirën që kjo traditë e humbur jetë ringjallet.

Gjatë aktivitetit vëmendje mori edhe pasiguria e konsumatorit mbi cilësinë e djathërave në tregun tonë.

Top Channel