Xhaçka telefonatë me ministrin e jashtëm të Portugalisë: T’i hapim rrugën Shqipërisë për të vazhduar përpara

15/06/2021 13:17

Ministrja Olta Xhaçka ka bërë një bisedë telefonike me homologun portugez Augusto Santos Silva.

Në twitter ajo njofton se ishte një bisedë e frytshme dhe se: Shpresojmë që Konferenca e Parë Ndërqeveritare të zhvillohet ashtu siç është premtuar, për t’i hapur rrugën Shqipërisë për të vazhduar përpara.

Postimi

Një telefonatë mjaft e frytshme me Ministrin e Punëve të Jashtme të Portugalisë, Augusto Santos Silva. Shpreha mirënjohjen për pëpjekjet dhe dashamirësinë e për të çuar përpara integrimin e Shqipërisë dhe të gjithë Balkanit Perëndimor në BE. Shpresojmë që Konferenca e Parë Ndërqeveritare të zhvillohet ashtu siç është premtuar, për t’i hapur rrugën Shqipërisë për të vazhduar përpara.

Top Channel