Bregdeti nga zona e Ishmit deri në plazhin e Patokut, është i mbushur i gjithi me mbetje urbane.

Shtresat e shisheve të plastikës, dhe mbetjeve të tjera janë aq të mëdha sa kanë mbuluar bregun e rërës, por edhe thellësinë e detit. Sot në grykëderdhjen e Ishmit ishte gazetarja Rudina Muca.

Top Channel