Billa hap show room-e të reja në jug/ Kompania lider në pllaka parkete hidrosanitare e mobilje. Oferta e pakrahasueshme nga datat 15-22 qershor

14/06/2021 15:35

Kompania “Billa”, lider në tregun shqiptar për produktet e pllakave, parketeve, hidrosaaitareve dhe mobilieve zgjeron aktivitetin e saj, me hapjet e showroom-eve në Jug të vendit.

Në Shoëroom-in e ri në Gjirokastër, tashmë do të gjendet e gjithë gama e produkteve Billa, e aksesueshme edhe nga zonat përreth përfshirë Permet, Memaliaj dheTepelenë.

“Billa” i jep mundësi sipërmarrësve dhe investitorëve të rinj të bëhen pjesë e kanalit të shitjeve franshize, duke bashkuar energjitë e tyre me modelin e saj operacional të suksesit. Një formulë kjo që garanton fitime të mëdha dhe sukses të sigurt.

Hapja do të shoqërohet me një oferte të papërsëritshme për 8 ditë, në të gjithë vendin, ku të gjitha produktet do jenë në oferte.

Të prirur nga filozofia e tyre “shit shume e fitopak” e me moton “Cilësia s’ka pse të jetë e shtrenjtë”, Billa hedh hapin e radhës në ndërtimin e një prej historive më të suksesshme për biznesin shqiptar.

Top Channel