Mbi 7 mijë anëtarë në qarkun e Shkodrës pritet të votojnë në 5 qendra për të zgjedhur kryetarin e ri të PD-së.

Procesi ka nisur normalisht  në orën 08:00 dhe do të përfundojë në orën 19:00 dhe pas mbylljes së procesit të votimit votat do të numërohen në degët përkatëse.

 

Top Channel