Nese plani juaj është te vizitoni Belshin ketë fundjave bën mire te zgjoheni herët pasi me vone ne Belsh nuk mund te gjesh as vend parkimi dhe as restorant.

Fundjava e gjen Belshit te mbushur plot si nje nga destinacionet me te bukura tashme. Natyra është treguar bujare, por gjithashtu edhe Qeveria me investimet e akorduara.

Shndërrimi total dhe i menjehershem i Belshit duket se e ka gjetur te papërgatitur infrastrukturën akomoduese megjithatë duket se po nisin investimet e para.

82 liqene te cilat nuk mjafton nje fundjave per ti vizituar te gjitha. Përdorni biçikletat jo vetëm per te shëtitur, por edhe per me shume kënaqësi ne ajrin e pastër.

Top Channel