Foto-lajm/ Shkolla në Himarë mbetet pa fëmijë, në klasa qendrojnë dhitë

12/06/2021 19:44

Kjo godinë dikur ka qenë shkollë dhe vatër kulture për banorët e fshatit Kallarat të bashkisë së Himarës.

Prej më shume se 20 vitesh është e braktisur për shkak dhe të largimit të banorëve të këtij fshati .

Kjo godinë që tashmë është kthyer në qëndrimin e kafshëve për tu mbrojtur nga shiu në dimër dhe dielli në verë është në pronësi të shtetit nuk është e privatizuar.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel