Top Channel/ “Për’puthen on Tour” ndalet sot në Fier, të rinjtë vrapojnë të entuziazmuar pas fugonit

10/06/2021 15:30

“Për’puthen on Tour” është ndaluar ditën e sotme në Fier. Grupi me në krye autoren Olsa Muhametin, moderatoren Bora Zemanin, opinionistin Arjan Konomin dhe pjesën tjetër të ish-përputhsave rinorë janë takuar me shumë të rinj, të cilët kanë pasur mundësi që të bëjnë foto me ta.

Ndërkohë audicionet u zhvilluan në teatrin “Bylis”.  “Përputhen on Tour” shoën veror me audicione të hapura në qytetet më të mëdha në Shqipëri , Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi.

Ditën e nesërme, 11 qershor, ora 18:00 “Për’Puthen on Tour” do të ndalet në Elbasan dhe audicionet do të zhvillohen në Teatrin Skampa.

Top Channel