Zv ministri i Brendshëm Julian Hodaj tha në Open se procesi i prishjes së ndërtimeve pa leje pritet të përfundojë brenda 30 qershorit.

Hodaj: Në 70-80 përqind s’kemi të bëjmë me ndërtime masive por me shtesa, dhe te lehta, që kryesisht ne bregdet hanë, dhe që kryhen tani, jo se janë bërë tani

Behet tani që këta subjekte të mos operojnë. Ne besojmë që deri në 30 qershor kjo situatë do marrë fund. Ky është një biznes i paligjshëm dhe dëmton ata që janë në rregull.

Top Channel