Sot është 1 qershori, festa e fëmijëve dhe fëmijët kanë festuar këtu në Tiranë në kushtet e pandemisë, por sërish shumë më të shpenguar se të rriturit.

Nën tingujt e muzikës dhe kërcimit ata kanë shijuar këtë ditë feste.

 

 

Top Channel