Përplasja Rama-Meta për dekretet/ Kushtetuesja pranon pjesërisht padinë e kryeministrit, njeh edhe rolin e presidentit

26/05/2021 01:25

Gjykata Kushtetuese shpalli vendimin për konfliktin e kryeministrit dhe presidentit për çështjen e emërimit dhe dekretimit të ministrave.

Ky konflikt i nisur që në kohën e Gent Cakaj, kur u propozua për Ministër të Jashtëm.

Gjykata ka pranuar pjesërisht kërkesën e kryeministrit, ndërsa njeh edhe rolin e Presidentit.

Top Channel