Lëvizja Socialiste për Integrim ka dorëzuar në Kolegjin Zgjedhor një kërkesë padi për rezultatin e zgjedhjeve në Qarkun e Beratit.

LSI ka ankimuar vendimin e KAS për rezultatin e zgjedhjeve në qarkun e Beratit sipas rezultatit të dalë nga rinumërimi i 114 kutive të votimit për votat e subjekteve zgjedhore dhe 2 kutive të votimit për votat e kandidatëve të kërkuara nga LSI në kërkesën ankimore nr.34.

Gjithashtu është kundër rrëzimit të kërkesës për shpalljen e pavlefshmërisë së rezultatit të zgjedhjeve për qendrat e votimit nr.3445, 3431 dhe 3318 oër qakrun e Beratit.

Top Channel