Gjykata e Posaçme e Apelit shtyn seancën për Bashkim Dedjan, pritet të shqyrtohet apelimi i Fatos Lulos

26/05/2021 14:07

Seanca në Gjykatën e Posaçme të Apelit për ish-kreun e Kushtetueses, Bashkim Dedja u shty dhe u la në datën 1 qershor.

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese kundërshtoi sekuestrimin e pasurive në shkallën e dytë të gjykatës antikorrupsion.

Në orën 3 bazuar në apelimin e ish-gjyqtarit Fatos Lulo do të shqyrtohet kërkesa e tij po në Gjykatën e Posaçme, ndërsa Shkëlzen Selimi nuk e ka apeluar sekuestrimin e pasurive.

Top Channel