Dhjetëra të rinj dhe të rritur janë mbledhur në sheshin ”Liria” të Durrësit për t’i thënë ”Ndal” abuzimit seksual me të miturit e veçanërisht vajzat.

Marshimit sensibilizues iu bashkuan edhe mjaft qytetarë.

Duke marrë shkas nga ngjarja e rëndë që ndodhi në Mirditë, ndaj një 15- vjeçareje pjesëmarrësit përcollën mesazhe kundër dhunës dhe abuzimit seksual ndaj të miturve dhe vajzave e grave, duke kërkuar dënim maksimal për abuzuesit.

Top Channel