Punimet për spitalin e Laçit, prej 2 muajsh janë në stanjacion. Përballë kësaj situatë të rinjt Kurbinas por jo vetëm kanë protestuar për zvarritjen e punimeve, për mungesën e transparencës.

Ata e kanë cilësuar spitalin jetik për 74 mijë banorët e zonës, ndërsa në kohë pandemie situata ka qenë tejet problematikë

Protestuesit kanë kërkuar reagim nga instancat shtetërorë, në të kundërt do të përshkallëzojnë protestat para kryeministrisë dhe ministrisë së shëndetësisë.

Top Channel