Shembet suvaja e një ndërtese historike në Shkodër, dëmtohet aktori pas përfundimit të shfaqjes

17/05/2021 11:20
Pamje nga Shkodra

Teatri “Migjeni” në Shkodër çon shfaqjet te publiku. “

KOLIQIANA” vjen si një iniciativë e teatrit “Migjeni”, me një qëllim të qartë që vepra letrare e Ernest Koliqit, të mishërohet me emocionin, interpretimin dhe me bukurinë e oborreve e rrugicave të Shkodrës.

Këtë here për shfaqjen u përzgjodh rrugica tradicionale e “Gjuhadolit”. Pas përfundimit të shfaqjes, një pjesë e fasadës së një prej ndërtesave u shemb duke dëmtuar lehtë një prej aktorëve.

Aktori Nikolin Ferketa mbeti i dëmtuar në zonën muzeale të Shkodrës.

Top Channel