IKMT qarku Dibër kryesuar nga drejtori ka ndërmarrë një aksion për mbrojtjen e mjedisit dhe territorit si dhe pyjeve.

Janë marrë masa administrative për gjobitjen e subjekteve me aktivitet minerare përfshirë dhe ato  për nxjerrje mermeri.

Ky aksion i IKMT Dibër do të vijojë dhe në ditët në vijim deri në frenimin e plote të ndërhyrjeve në territor, pyje dhe mjedis.

Pamjet janë realizuar nga në malin e Shemris, territor i bashkisë Mat.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel