Hedhjet me parashutë ka në nisur dhe nga mali i Krujës.

Kryeministri i vendit, Edi Rama ka postuar videon, në këtë “pasdite të veçantë”, siç e quan ai. Gjatë xhiros, çdokush ka mundësinë të shijojë rivierën e larmishme të qytetit.

Top Channel