Rama bëhet nostalgjik dhe ndan videon nga rrugët e kryeqytetit: Kur i mbollëm pemët ishin pak më të larta se unë edhe pse…

10/05/2021 08:57
Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një video nga Tirana, ku ka ndarë pamje nga një rrugë e kryeqytetit.

Nga imazhet shihet gjelbërimi nga pemët, për të cilat kryeministri thotë, se është kënaqësi t’i shohësh, kur kujton se kur u mbollën ishin pak më të larta se ai edhe pse nuk është i shkurtër.

“Mirëmëngjesi kënaqësi kur kujtoj se kur i mbollëm ishin pak më të lartë se unë edhe pse i shkurtër nuk isha!”- shkruan Rama.

Top Channel