A keni frikë nga ideja e përdorimit të mbajtëseve tradicionale metalike dhe telave për drejtimin e dhëmbëve?

Në Shqipëri tashmë prej disa vitesh përdoret metoda e njohur e drejtimit të dhëmbëve, rregullimit të kafshimit, nofullës dhe jo vetëm, e qujatur “Invisalign”, markë e një kompanie Amerikane, e ofruar në Shqipëri ekskluzivisht nga klinika e mirënjohur Ortholux.

Po çfarë është kjo teknikë dhe cilat janë avantazhet e saj?

“Invisalign”, është një teknikë e re për drejtimin dhe lëvizjen e dhëmbëve të shtrembëruar. Ajo bën të mundur për të lëvizur gradualisht dhëmbët në rreshtimin e përsosur të harkut dentar për të përmirësuar kafshimin, për të mbyllur hapësirat midis dhëmbëve dhe për të siguruar një pamje më estetike për një buzëqeshje ndryshe me të cilën ju do të krenoheni.

A i trajton teknika “Invisalign” të gjitha problemet Ortodontike?

Sa kohë zgjat drejtimi i dhëmbëve me teknikën “Invisalign”?

Shumë pacientë zbulojnë se trajtimi me teknikën “Invisalign” ofron rezultate më shpejt sesa format tradicionale.

Sa komode dhe të thjeshta janë aparatet e kësaj teknike në përdorim dhe mirëmbajtje?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 17:00!

Top Channel!

Top Channel