Bujanoc/ Persona të panjohur heqin flamurin shqiptar nga lapidari i dëshmorit dhe vendosin atë serb

07/05/2021 22:57

Persona të panjohur kanë ndërhyrë në lapidarin e dëshmorit të parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi dhe kanë larguar flamurin shqiptar, për të vendosur një flamur serb në Bujanoc.

Përmes një videoje në Facebook, i menjëhershëm ka qenë reagimi i zëvendëskryetarit të Bujanocit, Shqiprim Musliu, i cili edhe e ka larguar flamurin serb nga aty dhe ka vendosur flamurin shqiptar.

“Prej këtu njoftoj faktorin ndërkombëtar, ku pas pak ditësh është marrëveshja e Konçulit, le të jenë ata në dijeni se çdo ditë po provokohen shqiptarët edhe në pjesët më të ndjeshme, pra tek dëshmorët. Bëj apel që të përcillet ky mesazh”, tha Musliu.

Ai bëri apel që të merret seriozisht gjendja e shqiptarëve dhe provokimet që po u bëhen atyre atje.

Top Channel