Pandemia testoi se si Klinika apo Kompani Farmaceutike serioze mbijetuan me sukses.

Hipokrati do të tregojë historitë e suksesit për dy prej tyre:

“Laserway Hair Clinic” dhe “CFO Pharma”.

Transplanti i flokëve është e vetmja mënyrë e zëvendësimit të përhershëm të flokëve. Dhe, kur flitet për transplantin e flokëve, të gjithë duam një rezultat natyral. Kjo arrihet me transplantin mikro-kirurgjikal të flokëve, teknika më e avancuar që përdoret për zëvendësimin e flokëve.

Suksesi i transplantimit të flokut është një praktikë mjaft rezultative nga “Laserway Hair Clinic”.

Si e ka aplikuar “turizmin sanitar” kjo klinikë shqiptare në kohën e Pandemisë?

Nga ana tjetër “CFO Pharma” është një kompani lider në skenarin farmaceutik ne Shqipëri, e themeluar në 2002 për regjistrimin e importit dhe promovimin mjekësor.

Drejtuesit e kësaj kompanie do të flasin në këtë episod të “Hipokrati” se cilat kanë qenë produktet farmaceutike më të kërkuara nga shqiptarët për trajtimin e Covid-19, të ofruara nga kjo kompani?

Trendi i tregut farmaceutik Shqiptar në këtë vit Pandemie.
Gjithçka në Hipokrati
Sonte, ora 17:00!
Top Channel!

Top Channel