PS ka arritur të marrë 9 mandate në Fier, duke siguruar fitoren.

Pas PS, vjen PD me 6 mandate dhe LSI 1.

Mandatet e PS sipas listave

Erion Braçe
Petro Koçi
Lindita Buxheli
Baftiar Zeqo
Antoneta Dhima

Bujar Çela
Ismet Beqiraj
Tatjana Pirro

Gramoz Ruçi

Rezultatet

Partia
Vota
Perqindja
Mandate

PS
91,030 52.82% 9

PD-AN
64,065 37.18% 6

LSI
12,197 7.08% 1

PLDSH
1,364 0.79% 0

Top Channel