Procesi i numërimit të votave për kandidatët ishte bllokuar në Patos, pasi numëruesit e PD-së dhe LSI-së, nuk erdhën në qendrën e numërimit.

Por, Top Channel mëson se pak minuta më parë në KZAZ-në 60, kanë mbërritur përfaqësuesit e Lëvizjes Socialiste për Integrim, duke mundësuar vazhdimin e punës. Procesi, që ishte planifikuar të niste në orën 13:00, nisi në orën 16:20.

Top Channel