Ori Nebiaj: E lumtur për rezultatin në njësinë 10. Ka ende kohë për të thënë fjalën e fundit

27/04/2021 10:35

Moderatorja dhe njëkohësisht kandidatja e PD në Tiranë, e 18 në listë Ori Nebiaj komentoi për Top Channel rezultatin e deritanishëm që ka PD.

Ajo i tha gazetarit Muhamed Veliu se është ende herët për të thënë fjalën e fundit, pasi numërimi vazhdon ende. Kujtojmë se në Tiranë ndërkohë PD numëron 15 mandate.

Nebiaj: Është një punë e madhe, që gjithçka të shkojë mirë, jemi akoma në përfundim të betejës, i kemi ende shpresat. Nuk jam e kënaqur me disa gjëra, por do ta them në fund,.

Ka ende kohë për të thënë fjalën e fundit, për të parë si do shkojë numërimi .

Sa për rezultatin në njësinë 10, po e prita mirë jam, rritur atje në njësinë 10, jam e gëzuar që e përqafuan kandidaturën.

Top Channel