Gazetarja e Top Channel”, Anila Hoxha ka treguar se edhe për fshatin e Gërdecit është mbyllur procesi i numërimit të votave, duke nxjerrë fituese Partinë Socialiste.

Ky fshat, i prekur edhe nga tragjedia e 15 marsit 2008, me një numër prej rreth 200 banorësh, 108 prej tyre kanë votuar PS, 63 kanë votuar PD dhe 28 kanë votuar LSI-në.

Gërdeci ka qenë një nga fshatrat që u prek nga tragjedia e15 marsit dhe rezulton se 108 banorë të Gërdecit kanë votuar PS-në, 63 të tjerë PD dhe 28 kanë votuar LSI”– tha Hoxha.

Top Channel