Numërimi vijon ende, ndërsa kanë dalë edhe rezultatet e pra.

Por ajo që bie në sy është numri i lartë i votave të pavlefshme.

Siç raportoi gazetari i Top Channel Endi Tufa kjo vjen pasi qytetarët kane votuar një parti x, dhe një kandidat nga tjetër parti, që e bën votën të pavlefshme.

Burrel KAZ NR 16

12 kuti te numeruara
PS 2211
PD-an 1473
LSI 130

Bulqize KZAZ NR 18
14 kuti te numeruar
PS 1809
PD 1163
LSI 575

Klos KZAZ NR 17
Per 13 kuti te numeruara
PS 1989
PD-an 1943
LSI 95

KZAZ19
27 kuti
7226 vota
Te pavlefshme 470
PS 3179
PD 3351
Lsi 566

Ndërkohë edhe në Gjirokastër janë konstatuar 1000 vota të pavlefshme.

Top Channel