Procesi i numërimit në Rrogozhinë ka përfunduar, duke nxjerrë fituese Partinë Socialiste.

Me 1300 vota dhe me një diferencë prej 1300 votash ndaj Partisë Demokratike, PS kryeson në Rrogozhinë.

Në krahasim me rezultatet e zgjedhjeve parlamentare të vitit 2017, PS bie me vetëm 1000 vota.

Top Channel