Foto Ilustruese

Procesi i numërimit është mbyllur edhe në Tropojë, ku raportohet se fitues ka dalë Partia Demokratike me 6443 vota ose 66.37%.

Një fitore e thellë mund të konsiderohet ndaj Partisë Socialiste, e cila ka mundur të sigurojë vetëm 3094 vota ose 31.87.

Ndërkohë votimi është mbyllur edhe në Has, Këlcyrë, Himarë, Konispol dhe Bashkia Pustec.

Top Channel