Edhe bashkëshortja e Ramush Haradinajt, Anita, ka votuar ditën e sotme në vendin tonë. Pas votimit, ajo u ka bërë thirrje të gjithë shqiptarëve që të votojnë dhe të vendosin për të ardhmen e Shqipërisë në Europë.

“I ftoj të gjithë shqiptarët që me të drejtën e votës së tyre sot të përcaktojnë të ardhmen e Shqipërisë Europian”, ka shkruar Anita Haradinaj në rrjetet sociale.

Top Channel