Votimi kl nisur një orë më vonesë në zonën e Bathores.

Disa qendra votimi në zonën e Bathores kanë pasur probleme elektrike pas një defekti në automatin e shkollës. Kjo ka sjellë mosfunksionimin e kamerave.

Pas rregulluar problemet dhe po votohet normalisht në qendrën e votimit 1592/1 shkolla ”Halit Coka”.

Top Channel