Edhe në qarkun e Vlorës procesi i votimit ka nisur normalisht.

Sipas informacioneve procesi është i qetë në KZAZ 89 Delvinë, në Konispol KZAZ 92 procesi nisi normalisht në të gjitha qendrat.

Edhe në Finiq KZAZ dhe KZAZ 90 Sarandë votimi i qytetarëve normalisht.

Probleme pati vetëm në Ksamil e Metoq.

Top Channel