Foto Ilustruese

Procesi i votimit ka nisur edhe në qarkun e Fierit, ku pritet të shprehin vullnetin e tyre për të zgjedhur qeverinë e re 77732 votues.

Pamjet e siguruara nga Top Channel janë nga gjimnazi “Janaq Kilica”, KZAZ 59.

Sipas të dhënave janë 39297 gra dhe 38435 burra që pritet të votojnë deri në orën 19:00 ditën e sotme.

Top Channel