Foto Ilustruese

Në Libonik ka rreth 1 orë që është pezulluar votimi, me urdhër nga KQZ. Sipas burimeve bëhet me dije që ka pasur debate midis komisionerëve të PS dhe PD.

Komisionerët e PD-së thonë se punonjësit e  administratës së Bashkisë Korçë janë jashtë dhe për presion kanë marrë vulat dhe janë larguar.

Bëhet fjalë për qendrën e votimit 3822,3813.

Top Channel